vr 18 jun.

|

Online evenement

Zeskamp Asten 2021

Voor Zeskamp Asten 2021 hebben wij een gaaf alternatief bedacht. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij en maken we ondanks alle maatregelen er toch een leuke editie van!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Zeskamp Asten 2021

Tijd en locatie

18 jun. 2021 19:00 – 20 jun. 2021 23:00

Online evenement

Over het evenement

Junioren:

Voor de junioren hebben wij allerlei vragen en opdrachten op de planning staan. Deze kunnen de teams op zowel vrijdag 18, als zaterdag 19 juni uitvoeren. Zo kunnen de teams, samen met hun coach, thuis en op locatie actief aan de slag. De kosten voor de junioren zijn dit jaar GRATIS. Op deze manier hopen we toch zoveel mogelijk teams aan de slag te kunnen zien. Zo kunnen we er ondanks alle maatregelen toch een leuke editie van maken! 

Senioren:

Voor de senioren hebben wij een online pubquiz samengesteld! De kosten bedragen €15,- per team. Voor dit bedrag krijg je de inloggegevens om deel te nemen aan de quiz, met daarbij een gezellig pakketje om de avond goed door te komen! De quiz zal bestaan uit allerlei verschillende rondes. Er is dan ook voor iedereen wat wils! 

Natuurlijk geldt voor het gehele weekend: het is de bedoeling dat iedereen rekening houdt met de maatregelen die op dat moment (18, 19 en 20 juni) gelden. Je kunt daarom gerust een team bij elkaar zoeken, maar houdt er rekening mee dat jullie misschien op moeten splitsen wanneer jullie met teveel personen zijn.

Deel dit evenement