top of page

Reglement optredens 

1. Het tijdig inleveren van de muziek op de juiste manier (Spotify-link via de mail) levert het maximale aantal punten op. Bij het niet tijdig inleveren van de Spotify-link leidt dit tot puntenverlies. Dit wordt door de organisatie op een aparte lijst ingevuld en later bij het totaal van de optredens bijgeteld.

 

2. Een team bestaat uit een aantal personen (10 junioren of 8 senioren). Voor het aantal personen worden ook punten gegeven. Voor elk persoon dat minder op het podium staat komt er een punt in mindering.
 

3. Het liedje moet aan het thema voldoen. De jury bepaalt dit, hier is geen discussie over mogelijk.

 

4. De jury zal voor het optreden, uitvoering en aankleding punten geven. 
 

5. Optredens voor zowel de junioren als de senioren mogen minimaal 3 en maximaal 7 minuten duren. Dit is inclusief opbouwen en afbreken. Dit wordt door de organisatie geklokt. Voor elke minuut over de bestaande tijd; puntenverlies. Het toespreken door de speakers/jury wordt niet meegeteld. 
 

6. Bij de uitslag zal vanaf plaats 10 terug naar nummer 1 bekend gemaakt worden. Alle teams vanaf de 11e plaats krijgen 11 punten, vanaf de 10e plaats 12 punten, 9e plaats 13 punten, enz. enz. Dit om de verschillen zo klein mogelijk te houden.
 

7. Er mogen geen medleys gedaan worden. Wordt er wel een medley gedaan, is dit 0 punten voor het hele optreden.
 

8. De organisatie mag te allen tijde het reglement wijzigen!!

bottom of page